Andreea Marin, pasibilă de amendă penală. Iubitorii de animale au făcut anunțul, după ce Zâna a fost atacată de mai mulți câini

Andreea Marin, pasibilă de amendă penală.

Iubitorii de animale au făcut anunțul, după ce

Zâna a fost atacată de mai mulți câini

……………………………………………………………………………………………………………..

Ana Maiță, Președinte ONG ‘Mame pentru Mame’, a ținut să facă unele precizări cu privire la afirmațiile făcute de Ioanei Rosenberg.

„Menționez că nu am nicio acțiune în justiție împotriva Ioanei Rosenberg pentru activitatea dansei ”impotriva hingherilor care maltratează animalele și deturneaza bani de la bugetele locale”, aceasta informatie fiind o minciună ușor verificabila.

În schimb, anul trecut am înregistrat o plângere penală la Secția 6 Poliție din pricina faptului ca am primit amenintari cu moartea la adresa mea și  la adresa copiilor mei de vârsta școlara din partea Ioanei Rosenberg.

Amenințările au venit in urma faptului ca la data de 7 noiembrie 2016, a avut loc un incident in Parcul Kiseleff, incident generat de o tanara isi plimba cainele (caine de rasa periculoasa, conform OUG 55/2002) fara ca acesta sa poarte botnita, asa cum prevede legea. I-am solicitat sa se conformeze legii, aceasta m-a agresat, in sensul in care  intaratat cainele sa ma atace, iar eu am chemat politia. In urma sesizarii mele, agentii de politie au incercat legitimarea acesteia, tanara a refuzat si pe cale de consecinta, conflictul a degenerat in urma refuzului acesteia de a opri si a se legitima la solicitarea Politiei. Precizez ca tanara in cauza a fost sanctionata atat de Politia Locala Sector 1 pentru incalcarea legii speciale privind detinerea cainilor din rase periculoase cat si de Sectia 2 Politie pentru neluarea masurilor necesare pentru prevenirea atacului canin, fapte verificabile la respectivele sectii de Politie.

În urma acestui incident, am primit amenințări directe de la Rosenberg Ioana Marieta, care se autointituleaza militant pentru protecția animalelor.

Numita Rosenberg Ioana Marieta a considerat să mă atace public pentru ca am fost implicata in incidentul care a dus la sanctionarea unei persoane pentru nerespectarea legii privind detinerea câinilor periculoși, si a înțeles să faca asta exprimând public amenintari dintre cele mai periculoase la adresa copiilor mei minori.

Aceasta a amenintat cu rapirea copiilor mei, hartuire, atac la integritatea mea fizica și redau textual:

“Vei trece și tu ani la rand prin chinurile la care ai supus-o pe fata asta ieri, de la groaza de a-ți fi răpiți copiii de lângă tine, pana la hartuire, agresiune si atacuri nejustificate. Și după ce vei îndura toata tortura asta psihica, vei sfarsi singura, in fata cainilor pe care ii detesti atat de mult. Iti promit!“, este declarația Anei Măiță

http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/andreea-marin-pasibila-de-amenda-penala-1960097

 

Leave a Comment