IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL PUTERNIC / Fetiță de 10 ani din Mediaș, sfâșiată de un maidanez

Maidanezii continuă să fie o problemă în municipiul Mediaș. O fetiță de 10 ani din municipiul Mediaș a fost sfâșiată de un maidanez. Incidentul s-a petrecut joi în jurul orei 11, când fetița se întorcea de la școală.

Fetița i-a dat patrupedului sandwich-ul rămas de la școală, însă la un moment dat câinele s-a năpustit asupra copilei și a mușcat-o de picior, mână și nas. Tatăl copilei a transportat-o imediat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, unde aceasta a primit îngrijirile medicale necesare.

“Astăzi pe la 11.10, fetița a venit de la școală și i-a dat sandwich-ul iar apoi câinele a sărit la ea și a mușcat-o de picioare, de mână și de nas a prins-o un pic. Am sunat la Ambulanță, au dus-o la spital. Am mers și eu, i-au făcut inejecții, tratament, au bandajat-o. Acum este acasă, însă urmează să mai mergem să îi schimbe bandajele”, ne-a spus tatăl fetiței.

IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL PUTERNIC / Fetiță de 10 ani din Mediaș, sfâșiată de un maidanezhttp://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/imagini-cu-impact-emotional-puternic-fetita-de-10-ani-din-medias-sfasiata-de-un-maidanez-144497.html

Leave a Comment