Zeci de familii cer autorităților locale ca ”Regina” maidanezilor ”, să fie internată într-un ospiciu!

Zeci de familii cer autorităților locale ca ”Regina” maidanezilor ”, să fie internată într-un ospiciu! Ce au găsit cei de la Sanepid în apartamentul femeii…Inimaginabil!

Pe  Simona Popescu giurgiuvenii o cunosc  ca fiind un personaj straniu, deseori văzută pe străzile din centrul municipiului înconjurată în permanență de câte o  haită de câini. Cine este de fapt regina maidanezilor locali? Fiica unui judecător celebru, a cărei mamă a fost croitoreasă de lux  , adulatoarea patrupedelor ar fi profesat  în tinerețe ca educatoare. Cei ce o cunosc spun că femeia a fost dintotdeauna puțin ”dusă”  . Lumea vorbește că ar suferi de o formă a schizofreniei însă nimeni nu știe ce are cu adevărat. Femeia  își cheltuiește cea mai mare parte din timp și din  pensie cu maidanezii pe care îi hrănește zilnic.  Nu o dată publicația noastră a scris despre nemulțumirea justificată a unor cetățeni supărați pe imaginea insalubră a cohortei de maidanezi ce o urmează aproape zilnic  prin locurile cele mai aglomerate ale Pieței municipiului cât și a unor administratori de firme ce se plâng că își pierd clienții , oamenii evitând să mai intre în magazinele la ușa cărora patrupedele zac făcându-și siesta, la scurt timp după ce Simona Popescu le dă să mănânce.

Dragostea pentru câini a acestei femei cu mintea rătăcită- spun oamenii-  a depășit limitele  firescului , în timp ce obsesia ei a transformat viața vecinilor  din blocul în care locuiește într-un adevărat iad.  Apartamentul femeii este astăzi adăpost pentru zecile de  câini, care latră 24 din 24 de ore, și care au transformat  spațiul locativ al proprietarei  într-o pubelă al cărei miros este foarte greu de suportat . Și unde mai pui că pe lângă mizeria creată de patrupede , pe scară, în apartament și în apropierea blocului sunt depozitate lunar sute de kilograme de gunoaie pe care aceasta  le cară  de pe străzi cât și de la containerele existente în cartier.

Zilele trecute am aflat că, în urma unor reclamații făcute de vecinii  exasperați de mirosul gunoaielor depozitate  la domiciliu de către Simona Popescu, dar și de  mizeria  și lătratul patrupedelor găzduite de aceasta, cei de la Sanepid s-au deplasat  în zonă, scoțând  din apartamentul femeii zeci de saci cu gunoi,  care au încărcat până la refuz nici mai mult nici mai puțin decât trei remorci ale operatorului de salubritate!

Vecinii mai spun că la acest moment  este nevoie de o desinsecție de proporții  în tot blocul, întrucât apartamentul femeii colcăie de gândaci. Ei ne mai declarau că este inadmisibil ca o mulțime de oameni să fie obligați să suporte  mizeria  generată de femeie,  considerat un permanent focar de infecție, ce poate pune în pericol viețile și sănătatea tuturor celor ce locuiesc în acest bloc.

Așa cum am precizat Simona Popescu ,  care pe vremea cât era zdravănă funcționa pe post de cadru didactic, la un moment dat  a suferit o afecțiune psihică ( în acest sens există chiar și documente medicale , înscrisuri ce se află  chiar și în dosarele aflate pe rolul instanțelor).  De atunci existența femeii s-a  rezumat la grija și relația sa de comunicare cu animalele străzii. Colocatarii Simonei Popescu ne-au mai declarat  totodată că li se pare inexplicabil cum instanța s-a spălat atât de ușor pe mâini în acest caz  , lăsând la mâna hazardului soarta femeii, neobligând autoritățile , așa cum se procedează în orice stat civilizat , de a o interna  într-o clinică specializată, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare.

În lipsa acestei măsuri  zeci de familii  din municipiu vor fi forțate în continuare  să suporte mizeria, zgomotul, compromisul de a locui într-un spațiu insalubru, exasperate de gândul că oricând sunt predispuse îmbolnăvirilor și mușcăturilor de câine…

Din păcate, după cum observăm, de câțiva ani buni la noi în România este nevoie de o dramă, de o nenorocire pentru ca autoritățile să intervină , luând măsuri… Iar atunci când măsurile sunt luate ele nu țin însă decât trei zile, ca toate minunile din această țară.  În concluzie așteptăm o reacție decisă a autorităților locale până când nu nu se va întâmpla o tragedie care să ne mai agațe o etichetă rușinoasă , pe imaginea atât de discreditată a municipiului nostru.
http://jurnalgiurgiuvean.ro/zeci-de-familii-cer-autoritatilor-locale-ca-regina-maidanezilor-sa-fie-internata-intr-un-ospiciu/

Leave a Comment