Un superb exemplar de cerb, hăituit de câini şi urşi pe străzile din Azuga, s-a refugiat în curtea spitalului

Surpriză neaşteptată pe străzile staţiunii Azuga. Un superb exemplar de cerb, hăituit de câini şi de urşi, aparent rănit, s-a refugiat în curtea spitalului din staţiune. Un echipaj de jandarmi a intervenit, iar animalul speriat a fugit în cele din urmă în pădure.

O patrulă de ordine publică din cadrul postului de jandarmi Azuga a observat între localităţile Buşteni şi Azuga, un cerb ce era alergat de câţiva câini.  Patrula a intervenit şi a îndepărtat câinii, dar după câteva zeci de minute cerbul a ajuns în curtea Spitalului Azuga, rănit, fiind alergat de alţi câini şi un urs. Au fost anunţaţi reprezentanţii Ocolului SIlvic Azuga şi, împreună cu aceştia, jandarmii s-au deplasat în fondul forestier unde au găsit urme de sânge.  Animalele au intrat însă mult în pădure, nemaiputând fi urmărite, potrivit Biroului de Presă al IJJ Prahova.

Jandarmii recomandă ca în astfel de situaţii să vă îndepărtaţi urgent de animalele rănite sau agresive, să intraţi într-un loc sigur şi să anunţaţi imediat autorităţile pe numărul unic de urgenţă 112.

Citeste mai mult: adev.ro/pnc6mh

Leave a Comment