Un bătrân din Călăraşi a murit, după ce a căzut de pe bicicletă într-un canal în timp ce se apăra de câini 30.07.2012

Un bătrân din Călăraşi a murit, după ce a căzut de pe bicicletă într-un canal în timp ce se apăra de câini

Un bătrân de 72 de ani, din localitatea călărăşeană Gurbăneşti, a murit după ce, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a încercat să scape de mai mulţi câini care s-au repezit asupra sa, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor, bărbatul s-a lovit la cap, iar cadrele medicale ale Punctului de Ambulanţă Fundulea au constatat că acesta a murit din cauza traumatismelor cranio-cerebrale sufeirte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Secţia de Poliţie Rurală Tămădău a fost sesizată că I. Florea, de 72 ani, din localitate, a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe strada Bisericii, din comună. La un moment dat, a încercat să scape de mai mulţi câini care s-au repezit asupra sa, după care s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale, in cădere acesta lovindu-se la cap. Medicii au constatat decesul acestuia la Punctul de Ambulanţă Fundulea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Cadavrul a fost transportat la SML Călăraşi pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a murit bătrânul http://www.gandul.info/stiri/un-batran-din-calarasi-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-bicicleta-intr-un-canal-in-timp-ce-se-apara-de-caini-9910427/

Leave a Comment