Nu mai vrea caini vagabonzi in Iasi

Nu mai vrea caini vagabonzi in Iasi

an Astefanei a dat in judecata Primaria municipiului Iasi pentru a-i obliga pe edili sa extermine toti cainii fara adapost, aflati pe strazile orasului. Barbatul a aparut, ieri, in fata magistratilor de la tribunal si si-a sustinut cererea. Barbatul spune ca este nelegal ca animalele sa fie castrate si apoi trimise pe strada. Procesul cainilor comunitari dureaza de doi ani si, desi in prima faza ieseanul a avut castig de cauza, primaria a facut recurs si a castigat datorita unui viciu de procedura.

Sursa: Libertatea
http://www.newspad.ro/Nu-mai-vrea-caini-vagabonzi-in-Iasi,261139.html
CITITI SI

A dat in judecata Primaria ca s-o oblige sa eutanasieze ciinii comunitari

Exista si dosare ciudate in care Primaria este implicata. Un exemplu in acest sens este dosarul ieseanului Dan Astefanei, care a actionat in instanta Primaria si SC Salubris pentru a le obliga sa eutanasieze ciinii comunitari care sint ridicati de pe strada si nu sint revendicati in termen de sapte zile.

“Procesul a fost cistigat in prima instanta de Dan Astefanei, dar juristii nostri au facut recurs la Curtea de Apel, care a fost admis, iar dosarul a fost trimis spre rejudecare la Tribunalul Iasi”, a declarat sefa Serviciului Juridic.

http://www.domnuleprimar.ro/Primaria-Iasi-tirita-000-procese-dpe-s9-a2215.htm

Leave a Comment