MINORĂ ATACATĂ DE CÂINI PE O STRADĂ DIN FLĂMÂNZI

MINORĂ ATACATĂ DE CÂINI PE O STRADĂ DIN FLĂMÂNZI

O adolescentă din județul Botoșani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce, spune fata, a fost atacată de maidanezi. Potrivit celor transmise de adolescentă, problema câinilor devine una din ce în ce mai gravă, nefiind prima dată când patrupedele atacă trecătorii.

Fata speră că situația va fi rezolvată astfel încât „alte persoane sau copii să nu mai treacă prin coșmarul prin care am trecut astăzi”.

Adolescenta a trimis pe adresa redacției și o serie de fotografii, povestind totodată ceea ce s-a petrecut duminică, 14 octombrie. „În timpul unei plimbări am fost atacată de un câine al străzii care mi-a mușcat ambele picioare și din furia căruia am scăpat cu greu. Această problemă este din ce în ce mai gravă în comuna Frumuşica, zeci de câini flămânzi și agresivi circulă liberi pe străzile pe care copiii merg la școala, adulții la serviciu, cele mai circulate străzi ale satului. În urma muşcăturilor am ajuns la Urgenţe, iar picioarele mele arată ca în urmatoarele poze pe care vi le trimit”, spune fata.

Minoră atacată de câini pe o stradă din Flămânzi

Leave a Comment