FOTO: După ce a fost atacat de câine i s-a spus că oamenii buni nu sunt mușcați

Un bărbat care își terminase tura la serviciu târziu în noapte și care luase un taxi spre casă a avut parte de o întâmplare neferictă chiar când a ajuns la destinație. Un câine s-a repezit la el imediat ce a coborât din mașină și l-a prins de picior, rupându-i pantalonii și rănindu-l.

Bărbatul a postat imaginile pe Facebook și a întrebat unde poate face o reclamație, cui să se adreseze. Internauții s-au divizat rapid în două tabere și au năvălit peste bietul om, aducându-i lui toate acuzațiile.

Unii, cei declarați “iubitori de animale” se arătau revoltați că nu este lăsat câinele în pace și au început să se războiască cu cei care propuneau uciderea animalului.

Mai mult, alții au venit cu teorii fanteziste, susținând că un câine nu mușcă decât dacă este provocat sau că un câine nu-i atacă pe oamenii buni.

Problema câinilor maidanezi pare a fi una eternă, fără final. De zeci de ani se propun diverse măsuri, dar nu se rezolvă nimic. Locuri în adăposturi nu mai există, iar pe străzi apar an de an cățelușe înregistrate ca fiind sterilizate, dar cu pui.

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/foto-dupa-ce-a-fost-atacat-de-caine-i-s-a-spus-ca-oamenii-buni-nu-sunt-muscati–215887.html

Leave a Comment