FETIȚĂ MUȘCATĂ DE MAIDANEZI ÎN TÂRGOVIȘTE

FETIȚĂ MUȘCATĂ DE MAIDANEZI ÎN

TÂRGOVIȘTE

Cainii maidanezi care zac pe toate strazile municipiului Targoviste au facut o noua victima. O fetita de 10 ani a fost muscata in aceasta dimineata de un caine comunitar chiar in fata blocului in cartierul targovistean Sagricom. Micuta a fost dusa de urgenta de mama ei la Spitalul Judetean, unde medicii i-au administrat vaccin antitenatos. Cartierul este impanzit de animalele care devin agresive in orice moment. Parintii nu au depus plangere impotriva primariei care ar fi trebuit sa stranga patrupedele pentru ca tatal se teme sa isi piarda locul de munca. Pentru ca este angajat al primariei municipiului Targoviste tatal a preferat sa musamalizeze evenimentul.

Câinele a atacat-o pe fetiță atunci când a ieșit din bloc pentru a merge la școală. Copila este elevă în clasa a IV-a la Școala I.A.Brătescu-Voinești din Târgoviște. În fața animalului agresiv fetița nu a avut nicio putere să se apere și a țipat pentru ajutor.

Disperată,  mama  fetiței a urcat-o în mașina și a dus-o de urgență la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște.

Deși evenimentul se putea încheia tragic viața fetiței fiind pusă în pericol de atacul maidanezului, părinții au încercat să mușamalizeze totul și să nu ceară explicații responsabililor, respectiv primarului Cristian Stan și angajaților Primăriei Municipiului Târgoviște care stau cu mâinile în sân și așteaptă o tragedie pentru a-și face datoria. Tatăl este angajat al primăriei și de teamă că își va pierde locul de muncă a ascuns incidentul și nu a depus plângere penală. Ba chiar a refuzat să discute cu reporterii MDITV.

Părinții fetiței recunosc faptul că și alti copii din zona au fost mușcați de câinii vagabonzi care zac în cartier în fața locuințelor, a parcului și a creșei, dar nu sunt conștienți de gravitatea situației și de frică să nu își piardă locul de muncă tac.

Locuitorii din cartier sunt disperați din cauza câinilor și se tem pentru viețile copiilor. În loc să fie adunați de Direcția de Salubritate din cadrul Primăriei Târgoviște, câinii se înmulțesc pe zi ce trece.

În cartierul Sagricom din Târgoviște în numai câteva minute reporterii MDITV au numărat zeci de câini maidanezi.

FETIȚĂ MUȘCATĂ DE MAIDANEZI ÎN TÂRGOVIȘTE


CITITI SI

http://www.mditv.ro/maidanezii-fac-victime-autoritatile-dorm/

 

Leave a Comment