Expozitie de maidanezi, boicotata de iesenii mutilati de caini

Expozitie de maidanezi, boicotata de iesenii mutilati de caini

 Expozitie de maidanezi, boicotata de iesenii mutilati de caini
O actiune fara precedent va avea loc la Iasi, unde cei care au adoptat câini comunitari sau care ingrijesc

Reclama newspad.roClose
Animale de companie
Accesorii pentru ingrijirea animalului tau de companie.

animale de acest gen pe lânga blocul in care locuiesc vor avea posibilitatea sa-si prezinte protejatii la o expozitie canina. La rândul lor, victimele câinilor vagabonzi vor protesta fata de aceste actiuni, purtând la manifestatie fotografii si postere ale persoanelor muscate de maidanezi.

La manifestarea care va avea loc la data de 30 septembrie, ora 10.00, in parcul Expozitiei din Copou, va fi prezentat si un concurs pentru maidanezi. Organizator este Asociatia pentru Protectia Animalelor “Un suflet pentru fiecare“. “Ii asteptam pe toti cei care au câini adunati de pe strazi sau care ingrijesc câini comunitari. Evenimentul are loc duminica, deoarece oamenii sunt liberi in aceasta zi si pot veni. In plus, asteptam si ieseni care vor sa aleaga un

Reclama newspad.roClose
Caini – Animale de companie
Produse pentru ingrijirea cainilor. Accesorii si jucarii pentru caini.

catel pe care sa-l adopte. Din comisia de concurs vor face parte specialisti si medici veterinari, care ii vor evalua. Desi nu este vorba de câini de rasa, se va evalua starea de sanatate si aptitudinile animalelor, concursul fiind organizat pe grupe de vârste. Câstigatorii primelor trei locuri de la fiecare grupa vor primi câte un sac cu mâncare pentru câini“, a declarat Corina Nacu, reprezentanta fundatiei “Un suflet pentru fiecare“.

Protest fata de câinii vagabonzi
Mai multi ieseni revoltati de aceasta actiune, care, in opinia lor, nu face decât sa incurajeze perpetuarea maidanezilor pe strazile Iasiului, si asa arhipline de câinii fara stapân, vor sa organizeze in incinta expozitiei si un “concurs de frumusete“ cu copii si oameni maturi mutilati de maidanezi. In plus, unul dintre participanti intentioneaza sa vina la acest protest cu fotografiile celor ucisi de “fiarele noptii“ care sunt câinii fara stapân, organizati in haite care ataca tot ce misca pe strazile Iasiului, dupa lasarea intunericului. “Este revoltator, in loc ca autoritatile sa faca ceva sa scapam de hoardele astea care sunt peste tot in Iasi, acum ii incurajeaza pe cei ce vor sa transforme Iasiul intr-un oras al groazei. Am vazut atacuri in plin centru, ziua in amiaza mare, oameni muscati si nimeni nu ia nici o masura. Foarte multi ieseni intretin frenetic aceste animale si este clar ca autoritatile nu mai au nici o sansa, iar in câtiva ani maidanezii vor fi extrem de multi. Cred ca este nevoie sa ne fie ucisi copiii ca sa ne trezim“, a spus o doamna revoltata de faptul ca nu putea sta intr-o statie de tramvai din centrul orasului, deoarece mai multi câini se incaierasera si atacau trecatorii.
Catalin Coca

http://www.newspad.ro/Expozitie-de-maidanezi-boicotata-de-iesenii-mutilati-de-caini,258419.html

15 septembrie 2007

Leave a Comment