Coșmar pentru câteva familii din Pârscov! Zgomot infernal! Zeci de câini sunt crescuți de o „iubitoare” care stă doar în slip în curte! Iată clipul video

Coșmar pentru câteva familii din Pârscov!

Zgomot infernal! Zeci de câini sunt crescuți de o

„iubitoare” care stă doar în slip în curte! Iată

clipul video

Aveți grijă să dați sonorul mai încet înainte de a urmări clipul video de mai jos.

Pentru că hărmălaia făcută de zecile de câini crescuți în curtea unei case din Pârscov riscă să-i sperie pe cei mici în caz că volumul e mai tare.

De remarcat că iubitoarea de animale care adună haitele de maidanezi în bătătură s-a lăsat filmată în slip și cu sânii la vedere, așa cum stă în curte în aceste zile caniculare.

Filmarea a fost făcută de un vecin adus la disperare de zecile de câini care latră zi și noapte. În ultimii ani localnicii au făcut zeci de reclamații pe la toate instituțiile, dar degeaba.

Femeia continuă să aducă maidanezii în așa zisa curte, de unde aceștia zburdă nestingheriți prin sat.

Oamenii sunt mușcați, trăiesc permanent cu teama că ai lor copii mici ar putea fi măcelăriți, păsările de curte le sunt omorâte.

Și asta în timp ce autoritățile statului „taie frunză la câini” sub diverse motivații.

Alte mărturii puteți citi mai jos, sub clipul video.

În ultimele zile mai multi localnici au sunat în redacția buzoienii.ro solicitând ajutor în mediatizarea acestui caz.

„E nebunie. Să-i vedeți atunci când se bat între ei. Iese măcel. Câini omorâți în curtea așa-zisei iubitoare de animale. Într-o zi, când veneam de la serviciu o haită ieșită de acolo m-a atacat. M-au înconjurat, am sunat la 112 de frică. Avem o vecină cu un copil mic. Se teme pentru viața copilului”, e mărturia unei femei care a sunat azi la redacția buzoienii.ro


„Vă sun tocmai din Italia. Soțul meu trăiește acolo în acel coșmar. Vă rog să mergeți și să vedeți cu ochii dvs. ce se întâmplă acolo. Trebuia să vin acasă în acestă vară, dar mi-e silă și frică să mă mai întorc”, sunt cuvintele unei femei care a reclamat acest caz în urmă cu două zile.


„Pe proprietară am înțeles că o cheamă Mariana Miu. E de prin Brăila. Stă toată ziua în chiloți în curte și ne porcăie dacă avem curajul de a-i atrage atenția. Eu sunt vecină cu ea. Gard în gard. Vi se pare normal să suport zi de zi toata hărmălaia și tot mirosul infect care vine de acolo ?”

Coșmar pentru câteva familii din Pârscov! Zgomot infernal! Zeci de câini sunt crescuți de o „iubitoare” care stă doar în slip în curte! Iată clipul video

CITITI SI

https://www.buzoienii.ro/a-aparut-al-doilea-clip-cu-nebunia-de-la-parscov-deputat-pale-ar-trebui-intrat-cu-procuratura-acolo/

Leave a Comment