Copil muşcat de câine la Curtea de Argeş

Copil muşcat de câine la Curtea de Argeş

Luni după-amiază, un copil a ajuns la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, după ce a fost atacat de un câine fără stăpân, iar medicii au început tratamentul specific acestor cazuri.

Incidentul a avut loc pe strada 1 mai din municipiul Basarabilor, când un băiat în vârstă de 10 ani se îndrepta spre casă. Pe neaşteptate, asupra lui a sărit un maidanez, care şi-a înfipt colţii în ambele picioare ale copilului. Strigătele lui au fost auzite de câţiva cetăţeni, care i-au sărit imediat în ajutor şi au pus animalul pe fugă, iar unul dintre ei a sunat la 112.

În doar câteva minute, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, iar paramedicii au stabilit că băiatul sângera în urma muşcăturilor şi l-au transportat la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

„La ora 16.10, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit pe strada 1 Mai, la un pacient de 10 ani, cu plagă la membrul inferior stâng şi la membrul inferior drept, în urma unei muşcături de câine”, se precizează într-un comunicat transmis de ISU Argeş. Din fericire, colţii maidanezului nu au atins vreun vas mare de sânge, iar copilul este în afara pericolului.

http://www.ziarulargesul.ro/copil-muscat-de-caine-la-curtea-de-arges/

Leave a Comment