Bărbatul găsit decapitat într-un baraj din Baia Mare a fost identificat. Detalii șocante despre cum a murit

Detalii șocante, făcute publice de anchetatori în cazul bărbatului găsit decapitat într-un baraj din Baia Mare. Trupul aparține unui constănțean în vârstă de 41 de ani. Din indiciile criminaliștilor, omul nu a fost ucis. În aceste condiții, prinde contur ipoteza ipoteza localnicilor care cred că bărbatul ar fi fost devorat de animale sălbatice.

 Rezultatele necropsiei arată că bărbatul nu a fost ucis. După îndelungi verificări, anchetatorii au reușit să stabilească identitatea victimei. „În urma verificărilor polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în județul Constanța. Nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Nu există suspiciuni de omor” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru vasiledale.ro.

 Localnicii spun că polițiștii au bătut din poartă în poartă, în speranța de a reface traseul constănțeanului găsit mort în apropierea barajului Firiza. „Ne-au tot întrebat dacă l-am văzut prin zonă. Ne-au spus că este un turist turc și ne-au rugat să ne amintim dacă nu cumva l-am zărit pe aici pe la noi”, a precizat un localnic, potrivit sursei citate.

 Oamenii spun că în zona respectivă s-ar fi o haită de câini maidanezi, care între timp s-ar fi sălbăticit, și că e posibil ca bărbatul din Constanța să fi fost atacat de aceste animale. „Eu am auzit vorbindu-se că săptămâna trecută aceiași câini sălbatici ar fi atacat o tânără ce trecea cu bicicleta prin zonă. Ne este frică să mai trecem pe acolo. Dacă este adevărat oare autoritățile n-ar trebui să ne anunțe? Să știm să ne ferim. Am văzut și eu mulți maidanezi acolo în zona aceea. Eu sunt sigur că și săracul om a fost victima lor”, a precizat un alt localnic. Pe 13 februarie, un cadavru decapitat a fost găsit într-un baraj din apropierea localității Baia Mare. Potrivit polițiștilor, rămășițele se aflau de mai mult timp în apă ceea ce face extrem de dificilă identificarea persoanei.

Citeşte întreaga ştire: Bărbatul găsit decapitat într-un baraj din Baia Mare a fost identificat. Detalii șocante despre cum a murit

https://www.libertatea.ro/stiri/barbatul-gasit-decapitat-intr-un-baraj-din-baia-mare-a-fost-identificat-2579305

Leave a Comment