Alte animalele ucise pe strada Valea Iaşului: maidanezi sau câini de luptă?

Alte animalele ucise pe strada Valea Iaşului:

maidanezi sau câini de luptă?

Aceasta este întrebarea urmează după atacul din curtea familiei Condurache de pe strada Valea Iaşului. Cu porţi de fier închise, legate cu sârmă, câinii au ajuns în ţarcul unde erau cele două oi.

Argeşenii care locuiesc pe strada respectivă au ajuns să doarmă speriaţi de teama câinilor sălbatici care le omoară animalele.

Primele animale ucise au fost găsite în curtea Floricăi Lazăr, trei oi, trei capre şi 10 găini măcelărite, apoi de la Nicolae Din, au dispărut fără urmă o iepuroaică şi 10 pui, şi azi noapte la animalele familiei Condurache.

curtea de arges animale macelarite (1)Mariana Condurache povestea că a avut ambele porţi, masive de fier, închise şi una legată bine cu sârmă. Iar dimineaţa le-a găsit deschise.

Reprezentanţii SPU au declarat că deocamdată nu s-a ajuns la o concluzie referitor la cine ar putea fi vinovat de măcelul din gospodăriile de pe strada Valea Iaşului.

„îmi e greu să mă exprim, nici noi, nici poliţia nu am găsit vinovaţii”, a declarat Cătălin Nastea, directorul SPU Curtea de Argeş.”Momentan nu am ajuns la o concluzie, s-au făcut cercetări la faţa locului, prin împrejurimi, nu am văzut haita de câini. Dar dacă vinovaţi de uciderea animalelor de pe strada Valea Iaşului sunt câinii, o să rezolvăm problema în cel mai scurt timp”, a mai adăugat Cătălin Nastea.

Alte animalele ucise pe strada Valea Iaşului: maidanezi sau câini de luptă?

Leave a Comment